احتمالا در همسایگی و آشنا و فامیل شما هم، بچهای درسخوان و همه چیز تمام پیدا میشد که حتی اگر دقیق نمیشناختینش، به عنوان بچه مردم در خانهتان مشهور بود و چپ و راست برای الگو قرار دادنش مورد لطف قرار میگرفتید! داغ دلتان تازه شد؟ خبر خوب را بگوییم، حوصله مرور خاطرات ندارید؟
به دیده منت! جانمان برایتان بگوید «سودابه داوران»، همان بچه مردم است که چشم که باز کرد کتابخانه پدرش را دید، مادر حامیاش و پدر اهل علم شیمی و یک آزمایشگاه خانگی جمع و جور.
او هم دل به دل دنیای علم داد و الان هم خانم دکتری است که بیا و ببین. هم عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است هم چند سالی است دارد قلههای علم را یکی پس از دیگری فتح میکند.
فیالمجلس هم توانسته با طرح تحقیقاتی « نانو الیاف حاوی داروهای آنتی بیوتیک و عصارههای گیاهی ضدمیکروبی برای درمان زخمهای عفونی مقاوم به آنتی بیوتیک» در جشنواره «Teknofest ۲۰۲۳ » مدال طلای آکادمی مخترعان اروپا را از آن خود کند و پرچم ایران و ایرانی را بالا ببرد.
شاید با خودتان بگویید حالا مدال به دست آورد، احسنت بر او، ولی آوردهاش جز افتخار، برای ما چیست؟ عرض به خدمتتان، مقاومت آنتی بیوتیکی یک مشکل رو به رشد است و یک نگرانی عمومی برای بهداشت عمومی در سطح جهانی که بمب ساعتی قرن بیست و یکم هم صدایش میزنند.