به گزارش فرایش، کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مرکزی در نامهای خطاب به مسئول معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خواستار تشکیل تیم تخصصی جهت سیره شناسی بانوان بزرگ تاریخ اسلام تا عصر حاضر شد.
در این نامه ضمن تبریک انتصاب مسئول معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری آمده است: انتظار میرود معاونت زنان و خانواده فارغ از نگاههای سیاسی و حزبی و واقف به مسائل زنان و خانواده باشد و در این مسیر از مشورت گیری نخبگان غافل نگردد. در پستهای مختلف این معاونت از افرادی مؤمن، متعهد، متخصص، دغدغهمند و دلسوز و دارای تعامل بالا استفاده شود.
در این نامه آمده است: اشراف داشتن به وضع موجود جهت برنامهریزی نظاممند ضروری است؛ تشکیل تیم تخصصی رصد، تحلیل و بررسی در زمینه زنان و خانواده در ساحتهای مختلف و به صورت واقعبینانه از اولویتهای جدی بشمار میرود. تدوین نخبگانی و تحولگرای برنامههای راهبری برای اقشار مختلف جامعه زنان بالأخص دانشجویان، کارمندان، بانوان خانهدار، بانوان مناطق جغرافیایی مختلف، بانوان ادیان مذاهب مختلف، زنان سرپرست خانوار و زنان دارای آسیبهای اجتماعی راه برونرفت از مشکلات این حوزه است.
این نامه میافزاید: جهت جلوگیری از ضربههای هویتی، حقوقی، اجتماعی، سیاسی و خانوادگی به جامعه زنان پیشگیری از نفوذ نگاه لیبرالی به مسائل زنان ویژه در بدنه معاونت ضروری به نظر میرسد؛ چراکه هرچه تاکنون ضربه خوردهایم از نداشتن جهانبینی صحیح و دینی و کمکاری برخی مسئولین در این حوزه بوده است.
در ادامه آمده است: سوق دادن ذائقهها به سمت گفتمان درون دینی و بهرهمندی از کلید واژگان موجود در فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در گفتمان امامین انقلاب، سندهای بالادستی و سیره معصومین علیهمالسلام از جمله انتظارات پیش روی این معاونت است.
این نامه میافزاید: تشکیل تیم تخصصی جهت سیره شناسی بانوان بزرگ تاریخ اسلام تا عصر حاضر در برنامههای معاونت قرار گیرد و با توجه به ابزارهای موجود به کمک دستگاههای اجرایی به عموم مردم جهت الگو گیری معرفی گردد، از آنجایی که به فرموده امام خامنهای تشکیل یک مرکز فرا قوهای راجع به مسئله زن و خانواده ضروری است؛ پیشنهاد میشود ستاد ملی زن و خانواده که مصوبات آن لازمالاجراست احیا و بر حسن اجرای سیاستها و قوانین حوزه زنان و خانواده اهتمام شود.
در این نامه آمده است: پیشنهاد میشود با ابلاغ برنامههای نظاممند شبکهای قابل اجرا به استانداریهای سطح کشور و نظارت مستمر به عملکرد مدیران کل امور بانوان استانداریها و امتیازدهی به عملکرد آنها و پیگیری اثربخشی برنامههای ابلاغی و برنامههای ویژه استانها به سیستمی شدن فعالیتهای گوناگون در زمینه مسائل زنان و خانواده اهمیت ویژهای داده شود.
کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مرکزی میافزاید: داشتن نگاهی نو و نگرشی کاملاً منطبق به مسائل، جهت تصحیح قوانین بر اساس اسلام برای حل مشکلات زنان و پای کار آوردن حوزههای علمیه در این مهم لازم به نظر میرسد. ضرورت بازشناسی مسائل اصلی زنان از مسائل فرعی آنها یکی دیگر از اقدامات لازم است و پرداختن به مسئله خانواده بهخصوص مسئله سلامت و امنیت و آرامش و تکریم زن در محیط خانواده یکی از مسائل اصلی است که باید به آن پرداخته شود. ایجاد زیرساختهای فرهنگی اجتماعی سیاسی و معرفتی جهت متناسب بودن شغل و رشتهی تحصیلی زنان با ساختار وجودی زن ضروری است.
در این نامه آمده است: تشکیل اندیشکده های تخصصی جهت پیدا کردن نقشه راه برای پیشرفت دادن زنان در سطح جهانی و بهرهمندی از معرفی الگوی سوم زن مسلمان ایرانی، منفعل نبودن در بحث مراوده کردن زن از دیگر پیشنهادات و انتظارات است، پررنگ کردن اهمیت خانه و خانواده و جلوگیری از ضعف و ستم زدگی زن، یکی دیگر از فوریترین مسائل فعلی زنان کشور است.
این نامه میافزاید: در پایان کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مرکزی آمادگی خود را به عنوان مشاوران جوان و متخصص در حوزه زنان و خانواده اعلام مینماید.
انتهای پیام/