سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری فرایش

شناسه خبر: 3173
تاریخ انتشار: 1400/4/24 13:06:28

بورانی کدوسبز یکی از انواع بورانی‌هاست که خیلی خوشمزه و مقوی است. اگر فقط با چای و خرما افطار کردید، این غذا برای شامتان یک پیشنهاد عالی است.

  مواد لازم:

سیر: 4 عدد

کدوسبز: 5 عدد

گوجه‌فرنگی: 3 عدد

فلفل دلمه‌ای: 1 عدد

سیب‌زمینی: 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم

پیاز: 1 عدد

فلفل، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

آب: یک استکان

روغن: به‌دلخواه

آب‌لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

ارزش غذایی:

1200 کالری

زمان پخت:

 70 دقیقه

طرز تهیه:

-ابتدا کدوها را پوست‌کنده، سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی را نگینی خردکنید و فلفل دلمه‌ای را  به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید.

-کدو، پیاز و سیب‌زمینی‌ها را جداگانه سرخ‌کنید و به پیاز مقداری زردچوبه بزنید.

-همه مواد را کف قابلمه روی‌هم بچینید.

-در قابلمه‌ای جداگانه، رب گوجه‌فرنگی را در مقداری روغن به همراه کمی زردچوبه تفت‌داده و سپس یک استکان آب، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیموی تازه را به آن اضافه کنید.

 سس را داخل قابلمه، روی مواد چیده شده بریزید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا مواد به‌آرامی 45 دقیقه بپزد.

خواص بورانی کدوسبز

بورانی کدوسبز یکی از انواع بورانی‌ها است که به دلیل فیبر بالا کالری کمی دارد و احساس سیری بیشتری در فرد ایجاد می‌کند. فیبر موجود در کدو باعث افزایش باکتری‌های مفید و کاهش باکتری‌های مضر در معده می‌شود. همچنین ویتامین A موجود در کدو در رشد و نمو بدن و تقویت سیستم ایمنی مؤثر است و باعث مصونیت در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.

مصرف کدو از افزایش قند و چربی خون جلوگیری می‌کند و برای کنترل دیابت و قند خون توصیه می‌شود.این غذا همچنین اثر ملین دارد و به رفع یبوست و سوءهاضمه کمک می‌کند


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
آشیانه