چای ترش برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی مفید است. تقویتکننده سیستم ایمنی است؛ این چای غنی از ویتامین C میباشد که در برابر عفونت و سرماخوردگی مقاومت ایجاد میکند.
چای ترش - دو قاشق غذاخوری
گلاب - دو قاشق سوپخوری
آب - سه لیوان
شکر - یک قاشق غذاخوری
تخم شربتی - به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- برای تهیه این نوع شربت ابتدا چای ترش را به همراه یک لیوان آب درون قوری مناسب بریزید.
2- سپس قوری را روی حرارت گاز به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا چای به دمای جوش برسد و رنگ پس دهد.
3- چای سرد شده را درون پارچ بریزید و دو لیوان آب به شربت بیفزایید.
4- تخم شربتی را درون ظرفی مناسب بریزید و یک دوم فنجان آب جوش به آن بیفزایید و اجازه دهید تا تخم شربتی خیس بخورد.
5- سپس تخم شربتی را به شربت بیفزایید.
6- شکر و گلاب را هم به شربت اضافه کنید و شربت را به خوبی هم بزنید.
7- شربت را درون لیوان بریزید و به آن تکههای یخ بیفزایید .
روش دوم:
گلبرگهای چای ترش - یک فنجان
شکر قهوهای یا عسل طبیعی
- یک فنجان
آب سرد - هشت فنجان
1- یک فنجان از برگهای چای ترش را به خوبی بشویید.
2- سپس آنها را درون ظرف شیشه ای بریزید و هشت فنجان آب به برگهای چای ترش بیفزایید و در ظرف را روی آن قرار دهید و به مدت ۲۴ ساعت ظرف را درون یخچال بگذارید تا گلبرگ ها رنگ پس بدهند.
3- در صورت تمایل میتوانید چند عدد چوب دارچین یا چند برگ نعناع تازه به برگهای چای ترش بیفزایید.
4- شربت داخل شیشه را درون صافی بریزید سپس به شربت شکر یا عسل یا شربت شکر بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.