سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری فرایش

شناسه خبر: 2196
تاریخ انتشار: 1399/8/15 11:03:10

گاهی اتفاق می‌افتد که خانم‌های خانه‌دار در انتخاب غذا برای ناهار دچار مشکل می‌شوند و از خودشانمیپرسند که امروز برای ناهار چه غذایی درست کنند؟

ناهار خوشمزه

در کشور ما معمولا برای وعده ناهار از غذاهای برنجی همراه با خورشت استفاده می شود ولی تکرار این غذاها ممکن است افراد خانه را دلزده کند و تمایل آنها به غذاهای ساده و متنوع بیشتر شود. با ما باشید تا تهیه چند ناهار ساده با مرغ را به شما آموزش دهیم.

چند پیشنهاد ساده برای تهیه یک ناهار خوشمزه

 زرشک‌ پلو با مرغ مجلسی

طرز تهیه زرشک‌ پلو با مرغ مجلسی

موادلازم:

فینگر فودها، غذاهایی فوق‌العاده خوشمزه و پرطرفداری هستند که  در سایز کوچک تهیه می شوند و غذایی ساده برای یک مهمانی‌ یا یک ناهار عالی هستند.

- مرغ                                  4 تکه

- برنج                                  4 پیمانه

- پیاز متوسط                         1 عدد

- سیر خرد شده                      3 حبه

- زعفران دمکرده                     به مقدار دلخواه

- زرشک                                8 قاشق غذاخوری

- خلال پسته برای تزیین          به مقدار دلخواه

- رب گوجه فرنگی                    2 قاشق غذاخوری

- سیب زمینی متوسط              2 عدد

نمک، زردچوبه و ادویه              به میزان لازم

- فلفل قرمز و چوب دارچین       به میزان لازم

- روغن                                     به میزان لازم

طرز تهیه:

نحوه آماده کردن مرغ: به‌طور کلی دو روش برای این‌کار وجود دارد، مرغ را با پیاز و نمک آب‌پز کنید و بعد که پخته شد مرغ را سرخ کنید، یا مرغ را از ابتدا سرخ کرده و برای آماده کردن بقیه غذا اقدام کنید مزیت این روش پخت در خوش عطر تر شدن مرغ است.

در مرحله اول روغن‌ را در تابه ای ریخته و تکه‌های مرغ را با فاصله مناسب می‌چینیم. بعد ادویه، زردچوبه، فلفل قرمز را هر دو طرف تکه‌های مرغ می‌پاشیم تا کاملا طعم‌دار شوند. برای این‌که از پخت مرغ مطمئن شویم در ماهیتابه را گذاشته و اجازه می دهیم تا آب مرغ تبخیر شود با این کار ضمن سرخ شدن مرغ ادویه ها به خرد مرغ رفته و داخل مرغ کاملا پخته می شود.

پس از اضافه کردن ادویه‌جات به مرغ، برگ‌‌بو‌، چوب دارچین و پیاز را روی تکه‌های مرغ چیده و‌ در تابه را می‌گذاریم؛ با حرارت خیلی کم زمان می‌دیم تا کاملا مغزپخت شود. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه مرغ‌ها از حالت خامی خارج شده و بعد مواد اضافی(برگ‌‌بو‌، چوب دارچین و پیاز)  را از مرغ خارج می کنیم. پیازها را به دو نیم قاچ بزنید تا بعد از پخت به سادگی قابل برداشتن باشد. بعد از اینکه دو طرف تکه‌های مرغ به‌خوبی طلایی و ‌سرخ شد تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

آماده کردن سس مرغ: برای درست کردن سس در تابه دیگری، مقداری روغن و رب‌گوجه فرنگی ریخته و هم می زنیم تا رب‌گوجه فرنگی رنگ باز کند، یک استکان آب‌جوش اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم تا غلظت سس مرغ بیشتر شود. بعد از غلیظ شدن سس تکه‌های مرغ را داخل سس می‌چنیم و زعفران دمکرده و نمک را اضافه می‌کنیم، با حرارت کم ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

سیب‌زمینی هایی که برای کنار مرغ می خواهید آماده کنید به اندازه دلخواه برش بزنید و در روغن سرخ کنید، همچنین زرشک را با کمی شکر و زعفران دمکرده در ماهی تابه ای جداگانه کمی تفت دهید و بعد از دم کردن برنج مرغ را روی برنج قرار داده و سیب زمینی سرخ کرده را به همراه زرشک روی غذایتان به دلخواه تزیین کنید. نوش جان

 خوراک مرغ و لوبیا سبز

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

مواد لازم:

- ران یا سینه مرغ                   ۴ تکه

- لوبیا سبز                              2 پیمانه

- سیب‌زمینی متوسط                ۳ عدد

- پیاز                                      ۱ عدد

- نخودفرنگی                           ۱پیمانه

- ذرت                                    1 پیمانه

- هویج                                  ۲ عدد

- رب گوجه‌فرنگی                      ۲ قاشق غذاخوری

-  نمک، فلفل سیاه و زردچوبه     به میزان لازم

- آب‌لیمو تازه                           به میزان دلخواه

طرز تهیه:

سیب زمینی از جمله مواد غذایی است که می‌توانید آن را در اکثر غذاها اضافه کنید. این کار هم طعم غذا را بهتر می‌کند و هم شما را از خواص سیب‌زمینی بهره‌مند می‌کند. در ابتدا بهتر است مرغ را بپزیم و برای بهتر مزه‌دار شدن مرغ را به همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه اجازه می‌دهیم تا بپزد.

سیب‌زمینی را با تکه‌های درشت خرد می‌کنیم تا به هنگام پختن له نشود. هویج را نیز حلقه‌حلقه می‌کنیم و لوبیاها را به‌اندازه نیم‌بند انگشت خردکرده و کنار می‌گذاریم. بعد از حدود ۳۰ دقیقه لوبیاسبز را به همراه رب گوجه‌فرنگی به مرغ اضافه می‌کنیم تا با شعله ملایم بپزد.

هویج و لوبیا نسبت به سیب‌زمینی دیرتر می‌پزند بنابراین باید زودتر در قابلمه ریخته شود. حدود۲۰ دقیقه بعد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و نخودفرنگی و ذرت را هم به همراه سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. در این مرحله آب‌لیمو به مواد اضافه می‌کنیم تا سیب‌زمینی و بقیه مواد له نشوند و ظاهرشان حفظ شود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بورک گوشت

زمانی که سیب‌زمینی پخته شد زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم. خوشمزه خوراک مرغ و لوبیا سبز آماده است و می‌توانید این خوراک را همراه با نان سرو کنید.

مرغ با پودر سوخاری تردیلا

طرز تهیه مرغ با پودر سوخاری تردیلا

مواد لازم:

- ران مرغ                      ۸ عدد

- سیب زمینی پخته         ۲ عدد

- پنیر پیتزا                     ۵۰۰گرم

- زعفران دم کرده            ۶ قاشق غذا خوری

- آب جوش                    ۲ پیمانه

- فلفل سیاه، فلفل قرمز     به میزان لازم

-  زردچوبه، نمک              به میزان لازم

- پودر سوخاری خانگی      ۲ پیمانه

طرز تهیه:

مرغ‌ها را با ادویه‌های دلخواه  طعم دار کنید. (فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک). مرغ ها را به همراه مواد ماساژ دهید تا طعم دار شود، سپس داخل یک ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. بعد از تغییر رنگ، زعفران و آب جوش به همراه مقداری نمک به مرغ اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند.  

بعد از اینکه مرغ ها به طور کامل پخت، گوشت آنها را از استخوان جدا کنید. مرغ  رو با کمک بلندر له کنید و استخوان های جدا شده ی مرغ را کنار بگذارید.

حالا سیب زمینی ها را آبپز کرده و له کنید و بعد مرغ های له شده را به پوره سیب زمین اضافه کرده و پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. (اگر ترجیح می دهید که کوکوی شما رژیمی باشد به آن پنیر پیتزا اضافه نکنید) سپس ادویه اضافه می‌کنیم و بعد باهم مخلوط می‌کنیم.

یک گلوله کوچک از مواد جدا کنید و در کف دست آن را پهن کنید، یک استخون را روی ترکیب پهن شده کف دست مان میگذاریم؛ بعد یه مقدار پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و بعد دوباره مقداری از مواد را بر می‌داریم و روی آن می گذاریم و به شکل ران مرغ فرم می دهیم.  

مرغ های آماده شده را داخل آرد می غلتانیم و بعد درون زرده تخم مرغ می گذاریم و در مرحله آخر آن را با پودر سوخاری می پوشانیم. ران مرغ کاور شده با پودر سوخاری را داخل روغن داغ به صورت غوطه ور سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه پودر سوخاری تردیلا خانگی:

به جای استفاده از پودر سوخاری‌های آماده، می توانید خودتان در منزل از کرانچی و تردیلا استفاده کرده و پودر سوخاری آماده کنید.  دو بسته کرانچی آتشین با یک بسته تردیلا پنیری را ترکیب کنید و با دستگاه بلندر یه صورت پودر در آورید این ترکیب طعم تند پنیری به نظیری دارد، و غذای شما را بسیار خوش طعم می کند.

 پنینی مرغ با سس پستو

طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو

پنینی نوعی ساندویچ گریل شده است که با مواد مختلفی مانند مرغ یا سبزیجات می توان برای وعده ناهار تهیه کرد.

مواد لازم: 

- سینه مرغ                                ۱ عدد

- قارچ                                       ۲۰۰ گرم

- جعفری                                   ۱۰۰ گرم

- سیر                                        ۲ حبه

- خامه صبحانه                           ۱ قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل سیاه                     به میزان دلخواه

زردچوبه و پاپریکا                       به میزان دلخواه  

- روغن                                     1 قاشق غذاخوری

- نان همبرگر، نان تست یا باگت   به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم. در ماهیتابه یک قاشق روغن مایع میریزیم و مرغ ها را اضافه می‌کنیم. وقتی مرغ ها تغییر رنگ دادند، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا یا هر ادویه دلخواه دیگر را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مرغ ها کاملا بپزد. دو حبه سیر رنده شده و قارچ بلانچ شده را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.

بعد یک قاشق خامه صبحانه اضافه و مخلوط می کنیم. جعفری‌ها را ساطوری کرده و در انتها به غذایتان اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. حرارت را خاموش می کنیم تا جعفری‌ها تغییر رنگ ندهند زیرا جعفری نیاز به پخت ندارد و خام آن بسیار خوش طعم تر است.

حالا مواد داخلی آمادست. دستگاه ساندویچ ساز را روشن کرده و نان همبرگر(یا نان تست) را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت آن را  داخل ساندویچ ساز می گذاریم و روی نان را سس کچاپ یا سس مایونز می زنیم و از مواد میانی روی نان گذاشته و نیمه دیگر نان همبرگری را روی آن قرار داده و در ساندیچ ساز را می بنیم و بعد از سه دقیقه ساندویچ ما آماده است. ساندویچ تست شده ما آمادست.

طرز تهیه قارچ بلانچ شده:

برای قارچ بلانچ شده قارچ ها را بعد از شستشو اسلایس کنید و قابلمه ای را پر از آب کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوش بیاد و به آن کمی نمک و یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و قارچ ها را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت   دقیقه بجوشد و بعد آن را با آب سرد آبکشی کنید. ( یا داخل ظرف آب سرد با یخ قرار بدین و بعد از چند دقیقه خارج کنین) سپس صبر کنید تا آب قارچ ها کشیده شود، بعد قارچ ها را بسته بندی کرده و داخل فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه و مواد لازم سس پستو:

- ریحان بدون ساقه    ۱ پیمانه

- سیر                       ۲ حبه

- پنیر پارمزان            نصف پیمانه

- گردو                      نصف پیمانه

- روغن زیتون            نصف پیمانه

- آبلیمو                   چند قطره

طرز تهیه سس پستو:

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کراکت سیب زمینی

همه مواد را داخل میکسر ریخته و خوب میکس می‌کنیم تا کاملا به صورت پوره در آید به همین سادگی یک سس پستوی خوشمزه خانگی آماده کرده اید. سس پستو را میتوانید بعد از آماده کردن در ظرف های کوچک دردار داخل فریزر نگه داری کنید.

  فینگر فود؛ جیب تاجر مرغ

طرز تهیه فینگر فود؛ جیب تاجر مرغ

مواد لازم:

گاهی اتفاق می‌افتد که خانم‌های خانه‌دار در انتخاب غذا برای ناهار دچار مشکل می‌شوند و از خودشانمیپرسند که امروز برای ناهار چه غذایی درست کنند؟

- سینه مرغ پخته شده    ۱ عدد

- تخم مرغ                   ۲ عدد

- شیر                           ۳ قاشق غذاخوری

- نان تست                    ۱ بسته

- پودر سوخاری               به مقدار لازم

- جعفری خرد شده          ۴ قاشق غذاخوری

- سس مایونز                 ۳ قاشق غذاخوری

- خیار شور و ذرت           به مقدار دلخواه

- نمک و فلفل سیاه        به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای آماده سازی مواد میانی جیب تاجر، سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل می پزیم و بعد از اینکه مرغ خنک شد آن را خرد می کنیم و خیار شور ریز خرد کرده به همراه جعفری خرد شده، ذرت، نمک، فلفل سیاه، آویشن و سس مایونز اضافه می کنیم  و خوب باهم مخلوط می کنیم.

لبه‌های نان تست را با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو عدد از نان تست ها را روی هم بگذارید و با وردنه آن را کاملا صاف کنید تا نانها به هم بچسبند.

بعد با قالب گرد نان‌ها را قالب بزنید و دو عدد تخم مرغ را با همزن دستی خوب هم برنید تا کاملا یکدست شود و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید(برای رفع بوی تخم مرغ می توانید کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید). نان‌های قالب زده را داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید.

بعد از این که نان‌ها را خیس کردید، آنها را داخل پودر سوخاری بغلتانید. داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود

حالا نان ها را داخل روغن سرخ کنید، وقتی هر دو طرف آنها سرخ شد کاملا پف میکند و وسط آن توخالی میشود، بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافه خارج شود به همین ترتیب تمان نان ها را سرخ کنید.  

بعد نان‌ها را با چاقو از وسط نصف کنید و داخل آنها را با مواد مرغ پر کنید. به همین ترتیب داخل تمام نان ها را پر کرده و آن را در یک ظرف مناسب بچینید و می توانید روی آنها برای تزیین کمی جعفری و سس کچاپ بریزید و سرو کنید.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
آشیانه