رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: برخی از اسناد برای نخستین بار است که در این نمایشگاه عرضه شده و نقش مقام معظم رهبری در بازه‌های زمانی مختلف انقلاب و جنگ بیان می‌شود.
تاریخ انتشار: 1400/6/30 11:09:17

سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در آیین تجلیل و تکریم سراسری یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت و افتتاح نمایشگاه در لباس سربازی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس طی سخنانی، اظهار داشت: عزیزانی که امروز حضور دارند جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم، خانواده شهدا و فعالان حوزه فرهنگی و هنری و ادبی در حوزه دفاع مقدس هستند.

وی ادامه داد: وظیفه خود می‌دانیم که آن دوران زرین را در چهل و یکمین سالروز گرامیداشت هفته دفاع مقدس زنده نگه داریم. ما در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سالهای گذشته تاکنون ۷۳۰ جلسه تشکیل داده‌ایم که یکی از نتایج آن احداث موزه‌های دفاع مقدس است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در حال حاضر ۲۴ موزه دفاع مقدس در سراسر کشور داریم. حاج قاسم سلیمانی نخستین موزه دفاع مقدس را در کرمان ساخت. چندین موزه دیگر تا پایان سال ۱۴۰۴ احداث خواهد شد. ۵۸ یادمان دفاع مقدس تاکنون به ثبت رسیده است. در حوزه راهیان نور درسال ۹۷ بیش از هفت میلیون نفر در سفرهای راهیان نور شرکت کردند که ۸۰ درصد آنها جوانان هستند. همچنین سند ملی راهیان نور به تصویب رسیده است.

سردار کارگر بیان کرد: خوشبختانه به لطف نیروی انتظامی در سال ۹۷ و ۹۸ هیچ تلفات جاده‌ای در حوزه راهیان نور نداشته‌ایم. امسال ۴۷۷ ستاد و کمیته برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس داریم. از یک میلیون نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس تجلیل خواهیم کرد. بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب رونمایی می‌شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به نمایشگاه در لباس سربازی، گفت: برخی از اسناد برای نخستین بار است که در این نمایشگاه عرضه می‌شود و نقش مقام معظم رهبری در بازه‌های زمانی مختلف انقلاب و جنگ تحمیلی در آن بیان خواهد شد.