سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری فرایش

شناسه خبر: 1442
تاریخ انتشار: 1399/3/11 10:51:36

 معضل ارتباطات اجتماعی نامشروع جوانان روز به روز در حال افزایش بوده و از جمله شادی‌های کاذب در دنیای جوانی است. شادی‌های حاصل از این روابط شاید تنها تا مدت کوتاهی بعد از رابطه جنسی ادامه پیدا کند و همین که جوان وارد خانه می‌شود به دلیل محدودیت‌هایی که دارد به فردی پرخاشگر تبدیل شده و بدتر از آن به این روابط اعتیاد پیدا می‌کند.

بر اثر شادی‌های واقعی ترس و اضطراب از انسان دور می‌شود ولی با شادی‌های کاذب پس از مدتی خوشحالی جوان افسرده تر از قبل خواهد شد. به همین دلیل اهمیت شناسایی شادی‌های کاذب دو برابر احساس می‌شود. در ادامه با شادی‌های کاذب در دنیای جوانی بیشتر آشنا شویم.

 آشنایی با شادی‌های کاذب دوران جوانی

1. سیگار و مواد مخدر:

از مهم ترین و کشنده ترین شادی‌های کاذب در دنیای جوانی، گرایش به مواد مخدر و اعتیاد است. جوانان با مصرف مواد مخدر و سیگار دچار یک نوع دگرگونی خاص و کاذبی می‌شوند که تنها تا زمان مصرف و چند لحظه پس از مصرف در بدن آن‌ها باقی می‌ماند. افزایش بیش از حد هورمون اوکسی توسین در بدن آن‌ها از این راه علاوه بر مشکلات جسمی که برای بدن آن‌ها از این راه علاوه بر مشکلات جسمی که برای بدن آن‌ها دارد متاسفانه عوارض روحی شدیدی نیز به دنبال خواهد داشت.

 عوارض سیگار و مصرف مواد مخدر

به عنوان مثال بعضی از جوانان با مصرف مواد مخدر دچار هذیان و سرگیجه و سردردهای شدید و دوبینی خواهد شد. علاوه بر آن برخی از دختران و زنان برای کاهش وزن به مصرف شیشه و مواد مخدر روی می‌آورند تا سریع تر به اهداف خود برسند. این معضل در نتیجه بی توجهی و بی تفاوتی خانواده‌ها و بی اطلاعی آن‌ها از مشکلات و مسائل روز جوانان اتفاق خواهد افتاد.

2. مشروبات الکلی و قرص‌های روان گردان:

متاسفانه یکی از رایج ترین شادی‌های کاذب در دنیای جوانی گرایش آن‌ها به الکل و مشروبات الکلی است. به دلیل مشکلات و موانع کنونی در جوامع امروزی مانند بیکاری و افسردگی و بی انگیزگی و مشکلات خانوادگی، جوانان سعی می‌کنند به سمت چیزهایی بروند که حتی به مدت کوتاه آن‌ها را مدتی از مشکلات دور کند. دریغ از اینکه حتی یک لحظه هم به عوارض این ماده مخرب فکر نمی کنند و نمی دانند چند سال دیگر چه عوارضی برای بدن آن‌ها ایجاد خواهد کرد. اما وظیفه والدین و مسئولین است که آن‌ها را با خطر این مواد آشنا کنند و تمهیداتی بیاندیشند که به جای مصرف این گونه مواد به سمت شادی‌های واقعی و تفریح‌های سالم و ورزش روی بیاورند.

از عوارض مصرف مشروبات الکلی می‌توان به کبد چرب، سرطان، ناراحتی‌های دستگاه گوارش، افسردگی‌های حاد، اعتیاد به الکل و مشکلات روحی و روانی مغز اشاره کرد.

3. رفتن به مهمانی‌های نامناسب:

به دلیل کاهش سطح نشاط اجتماعی و توجیه نشدن نسبت به تعریف و مفهوم شادی متاسفانه این نسل آسیب پذیر، ناخودآگاه به سمت مجالس و مهمانی‌های خاص و پارتی‌های شبانه سوق داده می‌شوند. این گونه مجالس و رقصیدن با آهنگ‌های خشن و سر و صدای زیاد جز اینکه آثار مخربی در ذهن جوان می‌گذارد تاثیر مثبتی ندارد.

 عوارض رفتن به این نوع مهمانی ها

فرض کنید این جوانی به یکی از این مجالس برود و با جنس مخالف آن هم با لباس نامناسب برقصد. فکر نمی کنید قدرت تمرکز این جوان به هم خواهد خورد؟ 100 درصد همینطور است. فکر و ذهن او تنها به سمت این مجالس می‌رود و دوست دارد مدام دراین مهمانی‌ها شرکت کند و علاوه بر این از لحاظ جنسی نیز بسیار فعال تر شده و همه عوامل دست دردست یکدیگر می‌دهند تا او به هدفش نرسد.

این معضل بسیار بزرگی است که باید توسط خانواده‌ها کنترل شود. البته ناگفته نماند علاوه بر تحریک شدید جوانان این مجالس پر از مشروبات الکلی و قرص‌های اکستازی و شادی آور و قرص‌های روان گردان و فعال کننده‌های جنسی است و متاسفانه دیده شده بعد از این مراسم‌ها جوانان روبه روابط نامشروع نیز می‌آورند.

4. ارتباطات اجتماعی نامشروع و شادی‌های حاصل از این روابط:

معضل ارتباطات اجتماعی نامشروع جوانان روز به روز در حال افزایش است و از جمله شادی‌های کاذب در دنیای جوانی است. منظور از روابط نامشروع همان روابط جنسی است که ممکن است حاصل آن تنها ابتلا به بیماری‌های جنسی و افسردگی‌های عاطفی باشد. علاوه بر این دیده شده بسیاری از پسران و دختران مدام روابط خود را تغییر می‌دهند و به نوعی دست به دست می‌شوند. شادی‌های حاصل از این روابط شاید تنها تا مدت کوتاهی بعد از رابطه جنسی ادامه پیدا کند و همین که جوان وارد خانه می‌شود به دلیل محدودیت‌هایی که دارد به فردی پرخاشگر تبدیل شده و بدتر از آن به این روابط اعتیاد پیدا می‌کند.

توصیه ما به شما این است اگر به دنبال شادی واقعی هستید شخصی را بیابید که با همین شرایط با شما ازدواج کند. در آن زمان است که شادی و آرامش واقعی را تجربه خواهید کرد. علاوه بر آن زندگی برای تان جهت و هدف پیدا خواهد کرد. خانواده‌های عزیز لطفا در این مورد مراقب فرزندشان باشند. ممکن است زمانی متوجه شوند که دیر شده و آینده جوان شان به هم خواهد خورد.

 به جوانان یاد بدهیم که با هم بخندیم نه به هم بخندیم

متاسفانه به علت نبود تفریح درست و صحیح جوانان، معمولا دست به مسخره کردن یکدیگر می‌زنند. این نوع شادی کاذب در دنیای جوانی بسیار رایج است. خصوصا زمانی که درجمع با همسن و سالان خود هستند این شادی‌ها را بیشتر شاهد هستیم. متاسفانه این معضلی است که بر عهده خانواده و اجتماع و مسئولین موظف هستند تا جوانان را با اینگونه مشکلات رفتاری و عواقب آن آشنا کنند. کسی با شادی و نشاط و فعالیت جوانان مشکلی ندارد. اگر در جامعه ای شعور جوانی نباشد چطور می‌توان از آن جامعه انتظار موفقیت داشت.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
اجتماعی