سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری فرایش

شناسه خبر: 4278
تاریخ انتشار: 1403/10/1 11:04:38

ای عزیز سفره‌آرا، امروز قصد داریم به سراغ خوراکی برویم که دل از خاور تا باختر ربوده است: کشک بادمجان! این غذای دلبر و طناز، هم ساده است و هم پُرادعا. پس دامن همت به کمر بندید که آماده‌سازی آن حکم عاشقی دارد؛ صبر می‌طلبد و ذوق!

مواد لازم برای دل‌ربایی

بادمجان: چند عدد، کشیده و خوش‌قیافه؛ نه کوتاه و نه چاق!

کشک: چند قاشق از آن کشک‌های اصیل که بوی دهکده می‌دهند.

پیاز: یکی، اما خرامان و خوش‌عطر.

سیر: چند حبه، از آن‌هایی که دستان حریف را از پای درمی‌آورند.

گردو: به‌اندازه‌ای که نشان دهد اهل دل هستید.

نعنا خشک: به‌قدری که طعم را جان ببخشد.

نمک، فلفل و زردچوبه: ادویه‌های دل‌بر، به‌قدر کفایت.

بادمجان‌ها و سرنوشت تلخشان

بادمجان‌ها را برگیرید و پوستشان را به‌آرامی چون معشوقی نازنین بگیرید. سپس برش‌هایی به قامتشان دهید و به نمک بسپارید تا تلخی‌شان چون غم‌های کهنه رخت ببندد.

بعد از آن‌که بادمجان‌ها اشک ریختند (همان عرق تلخشان)، روغن را در تابه داغ کنید و بادمجان‌ها را چون یارِ دلبری در آغوش گرما غلت دهید تا طلایی شوند. به قولی، وقتی برق طلایی به رخ کشیدند، کار تمام است.

سرآغاز عطرها: پیاز و سیر

پیاز را به ظرافت الماس خرد کنید و در تابه‌ای دیگر، با اندکی روغن، به چرخش درآورید. زمانی که رنگش طلایی شد، سیر را به میدان بیاورید؛ اما مراقب باشید! سیر عجول است و زود می‌سوزد. پس فرصت دهید تا عطرشان کل آشپزخانه را تسخیر کند.

اتحاد باشکوه مواد

اکنون بادمجان‌های سرخ‌شده را به تابه پیاز و سیر بیفزایید و با پشت قاشق، کمی له کنید. بگذارید طعم‌ها با هم پیوندی عاشقانه برقرار کنند. حالا ادویه‌ها را اضافه کنید و این اتحاد را به اوج برسانید.

آوردن کشک به میدان

کشک را با آب رقیق کنید و به ترکیب اضافه نمایید. گردوهای خردشده را همچون مروارید بر این طعام افشانده و کمی صبر کنید تا آرام بجوشد و جا بیفتد، همان‌گونه که زندگی ما در سختی‌ها جا می‌افتد.

رقص نعنا در روغن

نعنا خشک را در اندکی روغن تفت دهید. حواستان باشد، اینجا ظرافت می‌طلبد! نعنا اگر زیاد بماند، طعمش تلخ می‌شود و این زحمات شما را به باد می‌دهد.

*سفره‌آرایی و دل‌بردن

کشک بادمجان آماده را در ظرفی دل‌باز بریزید و با نعنای تفت‌داده، گردو و اندکی کشک اضافی تزیین کنید. این خوراک را با نان سنگک تازه یا بربری داغ سرو کنید و ببینید که چگونه دل مهمانان را از جا می‌کند.

و بدین ترتیب، غذایی ساختید که نه‌تنها شکم را سیر می‌کند، بلکه دل را نیز سرشار از لذت می‌سازد. باشد که از این طعام لذت ببرید و هر لقمه‌اش یادآور طعمی از عشق و خلاقیت باشد!


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
آشیانه