شما میتوانید با شیر در فصول مختلف سال، انواع نوشیدنی خوشمزه سرد و گرم را تهیه کنید، ما در این مطلب طرز تهیه چند نوع نوشیدنی تابستانی خوشمزه با شیر را به شما آموزش می دهیم.
نوشیدنی با شیر
احتمالا شما هم در فصل گرما، به این فکر هستید که چه نوشیدنی هایی با شیر تهیه کنید که آماده سازی آن هم ساده و خوشمزه باشد و هم بتوان آن ها را در خانه تهیه کرد! شیر یک ماده غذایی مغذی و بسیار مفید است که میتوان نوشیدنیهای متنوع و خوشمزهای را بر پایه آن تهیه کرد.
طرز تهیه انواع نوشیدنی های تابستانی خوشمزه با شیر
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه بابل تی؛ نوشیدنی مشهور تایوانی
شیر منبع غنی کلسیم و فسفر و همچنین ویتامین D، ویتامین A، منیزیوم و روی است، شما میتوانید با شیر در فصول مختلف، انواع نوشیدنی خوشمزه سرد و گرم را تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده و دوستان از طعم آنها لذت ببرید
بابلتی، چای حبابدار یا چای شیری مرواریدی، یک نوشیدنی بر پایه چای است که در کشور تایوان در دهه ۱۹۸۰ ابداع شده است.
طرز تهیه چند نوع نوشیدنی ساده با شیر
برای تهیه بابلتی با بافتی شبیه به یخ در بهشت، چای را با تکههای یخ هم میزنند تا یک لایه کفآلود روی این نوشیدنی تشکیل شوند، سپس به دلخواه ژله، تخم شربتی یا تخم ریحان، شیر یا آبمیوه را به آن میافزایند.
در کل، بابلتیها به دسته کلی تقسیم میشوند؛ چایها (بدون شیر) و چایهای شیری، بابلتی از ترکیب چای سیاه داغ تایوانی، دانههای مرواریدی تاپیوکا، شیر تغلیظشده و شیره یا عسل درست میشده است. دو نسخه مشهور و پرطرفدار این نوشیدنی، چای شیری مروارید سیاه و چای شیری مروارید سبز هستند.
برای تهیه چای شیری مروارید سیاه به چای کیسهای سیاه، آب داغ، مرواریدهای تاپیوکا، شیر کامل (خامه، ترکیب شیر و خامه، شیر نارگیل یا شیر سویا) و شیره ساده نیاز دارید و میتوانید آن را با چند پر نعنا تزئین کنید. برای سرو بابل تی در مهمانی، حتما یک شیشه شیر و شیره اضافی به سر میز بیاورید تا هر کس به سلیقه خود، به این نوشیدنی اضافه کند.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه نوشیدنی بابل تی
مواد لازم:
- چای کیسه ای سیاه ۸ عدد
- شیر به میزان لازم
- مرواریدهای تاپیوکای زودپز سه چهارم پیمانه
- آب داغ ۴ لیوان
- شیره ساده به میزان لازم
- نعنا برای تزئین چند برگ
مواد لازم برای تهیه شیره:
- آب نصف پیمانه
- شکر نصف پیمانه
طرز تهیه:
آمادهسازی چای: چایهای کیسهای یا برگهای چای را در ۴ لیوان آب تازه جوشیدهشده بریزید و اجازه دهید که چای در آب رنگ بگیرد. چایها باید تا زمانی که آب سرد شود، داخل آب باقی بمانند.
آمادهسازی شیره ساده: آب و شکر را داخل یک قابلمه کوچک مخصوص تهیه سس بریزید و آنها را به سرعت باهم مخلوط کنید و هم بزنید، قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش بیفتد و شکر کاملا در آن حل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا شیره خنک شود. سپس آن را داخل یک شیشه دربسته بریزید.
آمادهسازی مرواریدهای تاپیوکا: مرواریدهای تاپیوکا را می توانید از مغازههای فروش لوازم قنادی تهیه کنید، حالا ۴ لیوان آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید، سپس مرواریدهای تاپیوکا را داخل آن بریزید.
آن ها را هم بزنید و منتظر بمانید تا روی سطح آب شناور شوند، سپس اجازه دهید بهمدت ۵ دقیقه دیگر بپزید، یکی از مرواریدهای تاپیوکا را امتحان کنید تا متوجه شوید که به نرمی مطلوب شما رسیده است، اگر مرواریدها کماکان سفت بودند، آنها را بهمدت چند دقیقه دیگر بپزید.
از یک کفگیر سوراخدار برای بیرون آوردن مرواریدها از آب داغ استفاده کنید، سپس به سرعت، مرواریدها را با آب، بشویید و آبکش کنید.
نوشیدنی با شیر
درست کردن نوشیدنی: چای را صاف کنید و داخل یک پارچ بریزید. مرواریدهای تاپیوکای پختهشده را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل ۴ لیوان بزرگ بریزید، سپس چند قطعه یخ به هر لیوان اضافه کنید.
چای صافشده را داخل لیوان بریزید، سپس ۱٫۵ قاشق غذاخوری شیر و ۱٫۵ قاشق غذاخوری شیره را به هر لیوان اضافه کنید، مواد داخل لیوان را هم بزنید و چای شیری خود را مزه کنید، طبق مزاج خود، شیر یا شیره بیشتری اضافه کنید.
در هر لیوان، یک قاشق شربتخوری یا یک نی بلند قرار دهید تا بتوان بابلتی را هم زد و مرواریدهای تاپیوکا را بالا آورد، بابلتی آماده است! آن را با چند پر نعنا تزئین کنید و از نوشیدنی لذیذ و شیرین خود لذت ببرید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه قهوه دالگونا، نوشیدنی لذیذ کره جنوبی
قهوه دالگونا، یک نوشیدنی بسیار لذیذ است که با هم زدن نسبتهای مساوی از پودر قهوه فوری، شکر و آب داغ تهیه میشود.
این مواد بهقدری هم زده میشوند تا قهوه یک بافت خامهای پیدا کند و در نهایت، این قهوه همزده به شیر گرم یا سرد اضافه میشود.
نام این نوشیدنی خوشمزه از «دالگونا»، یک آبنبات کرهای شکری گرفته شده است، ظاهر و طعم این قهوه شباهت زیادی به آبنبات دالگونا دارد؛ اگرچه در تهیه این نوشیدنی از دالگونا استفاده نمیشود.
طرز تهیه قهوه دالگونا بسیار ساده است و برای تهیه آن تنها به چهار ماده یعنی شیر، شکر، قهوه فوری و آب نیاز دارید.
طرز تهیه نوشیدنیهای رنگی تابستانی
شما میتوانید دالگونا را با یک همزن برقی یا حتی بدون آن در خانه درست کنید و آن را بهصورت گرم یا سرد سرو کنید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه قهوه دالگونا سرد و خوشمزه
مواد لازم:
- قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
- شیر سرد 1 پیمانه
- آب داغ 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر، قهوه فوری و آب داغ را در یک کاسه خوب مخلوط کنید، این کار را با همزن برقی و سرعت بالا برای حدود دو تا چهار دقیقه انجام دهید تا روی مخلوط قهوه، استیف پیک شکل بگیرد.
در این مرحله مخلوط قهوه کاملا سفت میشود و اگر پره همزن را از کاسه همزن بیرون بیاورید و برعکس کنید، نوک قله ایجاد شده بالا میماند و برنمیگردد.
تکه های یخ را در لیوان مورد نظر خود بریزید، سپس شیر را روی آن ریخته و در انتها قهوه همزده را با قاشق روی شیر بریزید و آن را سرو کنید. به همین سادگی یک نوشیدنی بسیار خنک و خوشمزه تابستانی تهیه کرده و نوش جان کنید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه اورچاتا؛ نوشیدنی خنک و سنتی مکزیکی
اورچاتا یک نوشیدنی سنتی است که با شیر و برنج همراه با دارچین، شکر، عصاره بادام و کمی وانیل تهیه میشود، انواع اورچاتا را میتوان بهصورت سرد یا گرم سرو کرد.
از اورچاتا معمولا بهعنوان یک طعمدهنده برای تهیه دیگر نوشیدنیها مانند قهوه فراپه یا بستنی، کوکی و انواع شیرینی نیز استفاده میکنند.
قدمت اورچاتا به قرن سیزدهم در والنسیا در کشور اسپانیا برمیگردد، در آن زمان اورچاتا با برنج سفید و پوست درخت دارچین و گاهی وانیل تهیه و همراه با میوه سرو می شود.
برای تهیه این نوشیدنی متفاوت و خوشمزه در ابتدا برنج را با آب گرم و دارچین بهمدت ۶ تا ۱۲ ساعت خیس میکنند و سپس آن را از صافی عبور میدهند تا پایه اورچاتا آماده شود، در ادامه اورچاتا را با شیر، شکر، عصاره وانیل و عصاره بادام ترکیب کرده و آن را با چوب دارچین، پودر دارچین و تکههای یخ سرو میکنند.
اورچاتا با طعمی شیرین و مقوی و بافتی نرم، یک نوشیدنی بسیار مفید و خوشمزه است که میتوان آن را بهعنوان صبحانه یا یک میان وعده سرو کرد.
انواع مختلف این نوشیدنی در کشورهای مختلف با دانههای کنجد آسیابشده، شیر نارگیل، فلفل فرنگی، پوست لیمو، دانههای آسیابشده ملون، دانه میوه خیکارو، ادویه، کاکائوی آسیابشده، دارچین و جوز هندی تهیه میشود.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه نوشیدنی اورچاتا
مواد لازم:
- برنج خام ۱ پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- آب گرم ۱ لیتر
- دارچین خردشده به مقدار لازم
- عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
- عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
- پودر دارچین برای تزئین
- چوب دارچین برای تزئین
طرز تهیه:
برنج، آب گرم و چوب دارچین خردشده را داخل مخلوطکن بریزید و بهمدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا زمانی که برنج و دارچینها خرد و ریز شوند اما بهصورت پودر درنیایند.
محتویات مخلوطکن را داخل یک ظرف دربسته بریزید و بهمدت حداقل ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا برنجها خیس بخورند.
ترکیب برنج و دارچین را از یک صافی ریز رد کنید تا برنجها و خرده چوبهای دارچین کاملا از نوشیدنی جدا شوند و سپس شیر، عصاره وانیل و عصاره بادام را به آن بیفزایید.
شکر را در آخرین مرحله به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شود، اورچاتا را همراه با چوب دارچین، پودر دارچین و تکههای یخ سرو کنید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه لیکوآدو؛ اسموتی لذیذ و خوشمزه مکزیکی
لیکوآدو یا اسموتی مکزیکی، یک نوشیدنی ترکیبی دستساز است که به اسموتی های متداول، شباهت زیادی دار، این نوشیدنی خوشمزه تابستانی با شیر، انواع میوه (موز، توت فرنگی، انبه، آناناس، نارنگی، شاه توت، ملون و غیره) و معمولا یخ درست میشود.
نوشیدنی لیکوآدو بهدلیل ارزش غذایی فراوان و تامین انرژی مورد نیاز بدن، میتوان بهعنوان یک صبحانه کامل سرو کرد، لیکوآدو معمولا در یک لیوان بلند با تزئین میوه سرو می شود و تفاوت اصلی لیکوآدو و اسموتی آمریکایی این است که لیکوآدو، یک نوشیدنی سرد بر پایه شیر است.
در واقع، لیکوآدو یک نوشیدنی با کالری کمتر، پروتئین بیشتر و بافت رقیقتر به نسبت اسموتی است که در تهیه آن از آجیلهای مختلف مانند گردو یا بادام، شکر یا عسل و ادویهجاتی چون وانیل، میخک یا دارچین نیز استفاده میشود.
برای تهیه لیکوآدو بهجای میوه میتوان از شکلات، گرانولا (ترکیب جو دو سر، گندم، کنجد، عسل و میوههای خشک) یا حتی ترکیب تخممرغ خام، میوه و شیر نیز استفاده کرد. نسخه آمریکایی لیکوآدو، نسخهای از این نوشیدنی است که بهجای میوه در آن، شیرهای طعمدار میریزند.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه نوشیدنی لیکوآدو با موز
مواد لازم:
- شیر 1 پیمانه
- موز رسیده ۱ عدد
- شکر یا عسل ۲ قاشق غذاخوری
- جوز هندی برای تزئین
- یخ چند تکه
طرز تهیه:
شیر، موز، شکر و تکههای یخ را داخل یک مخلوطکن بریزید و آنها را با هم ترکیب کنید تا به یک ترکیب یکدست تبدیل شوند، لیکوآدوی موز را داخل لیوان بریزید و آن را قبل از سرو با جوز هندی تزئین کنید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه لیکوآدوی موز و توتفرنگی
مواد لازم:
- شیر 1 پیمانه
- موز رسیده پوستکنده ۱ عدد
- توتفرنگی یخزده خردشده ۱ پیمانه
- شکر یا عسل ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- تکه های یخ به میزان دلخواه
طرز تهیه:
موز را خرد کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. موز یخزده، توتفرنگیها، شیر، شکر و آب لیمو را در یک مخلوطکن بریزید و آنها را آنقدر با هم مخلوطکنید تا یک ترکیب یکدست درست شود.
تکههای یخ را به لیکوآدو بیفزایید و آنها را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی کفآلود به دست بیاید، لیکوآدو را در لیوان بریزید و با یک تکه توتفرنگی تزئین کنید.
نوشیدنی با شیر
طرز تهیه لیکوآدوی انبه
مواد لازم:
- انبه پوستکنده و خردشده ۱ عدد
- شیر یک و نیم پیمانه
- عسل ۳ قاشق غذاخوری
- تکه های یخ به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
انبه، عسل، شیر و یخ را داخل مخلوطکن بریزید و آنها را ترکیب کنید تا یک اسموتی یکدست درست شود، لیکوآدوی انبه شما به همین سادگی آماده است و می توانید آن را بلافاصله سرو کنید.