سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری فرایش

شناسه خبر: 366
تاریخ انتشار: 1398/11/6 18:27:52

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خطاب به اصحاب رسانه گفت: خنثی کردن عملیات پیچیده روانی دشمنان، تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی، پرورش جوانان، مطالبه‌گری خواسته‌های مردم، مبارزه با فساد، جلوگیری از رانت و ویژه‌خواری از جمله فعالیت‌های رسانه‌ای ما می‌تواند باشد و در چنین جشنواره‌هایی باید به تفاهم برسیم.

آیین اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با عنوان «رسانه امیدبخش، جامعه قدرتمند» روز گذشته با حضور جمعی از اصحاب رسانه در تالار سوره حوزه هنری تهران برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم با بیان اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیاری دارد اما بازیابی هویت ایرانی اسلامی در سایه انقلاب اسلامی کمتر بیان شده است؛ عنوان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به طور هوشمندانه توسط نظام سلطه، ما به عنوان کشوری شناخته می‌شدیم که در پازلی که بلوک شرق و غرب برایمان چیده بودند باید رفتار می‌کردیم اما اکنون بازیابی هویت اسلامی ایرانی دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است.

سردار غلامرضا سلیمانی با تاکید بر اینکه غربی‌ها دستاوردهای ایرانی و اسلامی ما را بردند و نهضت ترجمه را به راه انداختند، تصریح کرد: غربی‌ها، دارایی‌ها و ارزش‌های ما را منکوب و غارت کردند و حال نیز دشمنان برای پیشگیری از شکل‌گیری هویت ایرانی و اسلامی چالش‌های بسیاری علیه ما به راه انداختند و حتی طرح تجزیه و جنگ علیه ما راه انداختند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ما بایستی به سطحی از توانمندی برسیم که زبان فارسی انتقال‌دهنده دانش در جهان باشد تا بتوانیم در جهان تمدن ساز باشیم.

سردار سلیمانی با تاکید بر این موضوع افزود: در این مسیر، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی راه را به ما نشان می‌دهد.

وی به نقش رسانه‌ها در معرفی دستاوردها و توانمندی‌های ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: نقش رسانه‌ها در دورانی که شاهد تقابل با دشمنانی هستیم که می‌خواهند این باور را از ما بگیرند، بسیار مهم است.

سردار سلیمانی ادامه داد: هم اکنون سبک زندگی غربی و ترویج آن در دستور کار رسانه‌های نظام سلطه قرار دارد که اگر تحت تاثیر نشر افکار و ایده و ارزش‌های غربی قرار بگیریم ما را از جمع جدا خواهند کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به شهادت حاج قاسم سلیمانی توضیح داد: اسطوره‌ها و قهرمانان جایگاه ویژه‌ای در هویت ملی دارند اما غرب و نظام سلطه تصور می‌کرد با شهادت ایشان به پیروزی بزرگی دست یافته اما تصور باطلی داشت چراکه شاهدیم در تشییع این سردار بزرگ هم 25 میلیون نفر شرکت کردند.

وی در ادامه صحبت‌های خود به شخصیت رسانه‌ای حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: ایشان مدیر مسیول نشریه ثارالله هستند و تاکیدشان بر این بود که این رسانه به زبان انگلیسی هم ترجمه شود.

سردار سلیمانی از حضور مردم عراق و راهپیمایی‌شان با عنوان خروش مردم عراق یاد کرد و افزود: این آغاز یک راه جدید در پیش پای ملت‌های آزاده در برابر سلطه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: تصور می‌شود که در کشورمان نقش و ظرفیت‌های رسانه همچنان ناشناخته است؛ اما باید گفت که ما با حفظ تنوع سلیقه‌ها می‌توانیم اهداف ثابت و مشترکی را پیش ببریم چنانکه این مسأله به تقویت استحکام مسیری که طی می‌کنیم کمک می‌کند و عملیات روانی دشمنان با استفاده از ظرفیت رسانه‌های داخلی می‌تواند خنثی بشود.

سردار سلیمانی خطاب به اصحاب رسانه گفت: خنثی کردن عملیات پیچیده روانی دشمنان، تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی، پرورش جوانان، مطالبه‌گری خواسته‌های مردم، مبارزه با فساد، جلوگیری از رانت و ویژه خواری از جمله فعالیت‌های رسانه‌ای ما می‌تواند باشد و در چنین جشنواره‌هایی باید به تفاهم برسیم.

 معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این آیین بیان کرد: نمی‌شود در مورد رسانه صحبت کرد و نام حاج قاسم را نیاورد؛ او یک مجاهد رسانه‌ای بود تا یک مجاهد نظامی چرا که این شهید با تحرک، تلاش، ایمان و باور قدرت انتقال داشت، محتوا ساخت و بیشتر از این که حرف بزند، عمل کرد.

محمد خدادی با تاکید بر اینکه محتوای ارائه شده از سوی حاج قاسم عملش بود، عنوان کرد: در حوزه رسانه محکم‌ترین سیلی را ترامپ خورد چرا که در هر جا توانستیم محتوای منجر به اثر بسازیم قدرتمند عمل کردیم.

وی خطاب به اهالی رسانه گفت: شناخت مخاطب موضوع مهمی است که باید بخش اعظم کار رسانه‌ای باشد و در این یین باید دانست که موضوع‌شناسی، قدرت حاج قاسم بود.

خدادی با تاکید بر اینکه جهاد رسانه مقدم بر جهاد نظامی است و مدافعان حرم، مدافعان اندیشه حرم بودند، خاطر نشان کرد: پایانی بر جهاد رسانه‌ای وجود ندارد چرا که جهاد مبارزه با جهل است.

وی در خصوص پنجمین جشنواره رسانه‌ای کشوری ابوذر نیز گفت: پایان این جشنواره آغاز کار رسانه‌ای آن‌ها است.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: مبادا کار رسانه‌ای را به عنوان شغل انتخاب کنیم و نکته دوم لزوم شناخت جریانات رسانه‌ای است که باید اصحاب رسانه بدان توجه نمایند.

این مقام مسئول در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: می‌بایست با سلاح رسانه در این دنیا که جای ظالم و مظلوم عوض شده است، حداقل بتوانیم دفاع کنیم.

رئیس سازمان بسیج رسانه نیز در ادامه در خصوص برگزاری پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر بیان کرد: این جشنواره در 29 استان برگزار و نزدیک به 20 هزار اثر در قالب‌های مختلف آن دریافت شده است.

مسعود بصیری با بیان اینکه ما اصحاب رسانه سنگر سازان بی‌سنگریم، عنوان کرد: دشمنان برای مقابله با ایران میلیون‌ها دلار خرج می‌کنند تا از این جبهه به ما آسیب بزنند؛ مبادا جنگ احزاب و مشکلات معیشتی خبرنگاران عامل سستی کار و مانع مجاهدت اصحاب رسانه شود.

در بخش دیگر این مراسم، احمد توکلی از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم برای تصمیم‌گیری نیاز به اطلاعات درست دارند، بر نقش رسانه‌ها در این مسیر تاکید کرد و گفت: مردم با اطلاعات درست می‌توانند مسئولین را امر به معروف و نهی از منکر کنند؛ متاسفانه در حال حاضر بسیاری از شرورهای یقه سفید در مسند قدرت هستند که اگر بتوانیم آنها را معرفی کنیم اوضاع جامعه به نیکی تغییر خواهد کرد.

در بخش پایانی این مراسم از احمد توکلی، آمنه سادات ذبیح‌پور و مادر شهید حسین مهاجری تقدیر شد.

گفتنی است؛ در این مراسم شکیبا کولیوند خبرنگار روزنامه سپهرغرب نیز به سبب کسب رتبه برتر در بخش گزارش‌نویسی مورد تقدیر قرار گرفت


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی